Blog / nieuws & updates


Webwinkel informatieHoe zit het juridisch met een domeinnaam?

Merkenrecht en handelsnamen hebben grote invloed op domeinnaamrecht en domeinen. Domeinnamen zijn binnen het merkenrecht dan ook vaak onderwerp van gesprek. Daarnaast is het kopen en verkopen van domeinnamen heel gebruikelijk en kunnen daar grote bedragen mee zijn gemoeid.

 

Lees meer

Win vertrouwen met een keurmerk & reviews!

Heeft u een webwinkel en zoekt u naar een manier om het vertrouwen van potentiële klanten te winnen? Dan is het WebwinkelKeur mogelijk iets voor u. Dit is een keurmerk dat niet alleen controleert en beoordeelt, maar ook allerlei extra services biedt. Wat dacht u bijvoorbeeld van een uitgebreid reviewsysteem voor klanten, of een commissie die onenigheden met klanten voor u behandelt en oplost? Al deze aanvullende diensten worden ook nog eens aangeboden tegen een bijzonder lage prijs, waarmee WebwinkelKeur één van de meest complete keurmerken van Nederland is, zeker voor een een startende webwinkel.

Lees meer

Uw eigen webshop?

Momenteel heeft Uwweb ook ondersteuning voor webshops , het beheer van een shop is eenvoudig en kan in een aantal klikken . Alle functies die u mag verwachten bij een complete volwaardige shop zijn hierin aanwezig. De webshop is mogelijk via het Uwwebplus pakket.
 

Lees meer

Webwinkelvakdagen 21 & 22 januari 2015

We willen u het niet onthouden  21 & 22 januari 2015 zijn de Webwinkelvakdagen weer in Utrecht, diverse sprekers over allerhande marketing en internet gerelateerde onderwerpen, de toegang is gratis en u kunt zich inschrijven op verschillende sessies en lezingen. Ook wij zijn hier aanwezig, mocht u even willen kennismaken.

Lees meer