Blog / nieuws & updates


Hoe zit het juridisch met een domeinnaam?

Merkenrecht en handelsnamen hebben grote invloed op domeinnaamrecht en domeinen. Domeinnamen zijn binnen het merkenrecht dan ook vaak onderwerp van gesprek. Daarnaast is het kopen en verkopen van domeinnamen heel gebruikelijk en kunnen daar grote bedragen mee zijn gemoeid.

 

Lees meer

Vijf uitstekende alternatieven voor Photoshop

Wanneer je foto’s wilt bewerken zullen de meeste mensen Photoshop gebruiken aangezien dit programma van Adobe het bekendste fotobewerkingsprogramma is. Zo is het Photoshoppen een woord geworden wat betekent dat je iets gaat bewerken aan een foto. Maar naast Adobe Photoshop zijn er nog veel meer fotobewerkingsprogramma’s die je kunt gebruik en om foto’s te bewerken en die zelfs een uitstekend alternatief zijn voor Photoshop.

 

Lees meer

6 tips voor het bouwen van een website

Of je nu een start-up bent of een onderneming die al langer bezig is: het is absoluut noodzakelijk om een website te hebben. Potentiële klanten zullen namelijk bijna altijd op het internet naar meer informatie zoeken – en als ze die niet vinden, haken ze af! Maar hoe bouw je nu een goede website, waarmee je echt mensen aan kunt trekken? We geven je zes basistips.

 

Lees meer

De negen grootste fouten voor een website

In het huidige online tijdperk is een website je belangrijkste visitekaartje voor potentiële klanten. Het is dus belangrijk om te voorkomen dat dat visitekaartje grove fouten bevat of op een andere manier tot irritatie bij de bezoeker leidt! In dit artikel benoemen we negen blunders die je vooral moet zien te voorkomen.

 

Lees meer

Het voordeel van de responsieve website

Een responsieve website, het klinkt misschien moeilijk, maar dat is het niet. Het betekent eigenlijk dat de website makkelijk is te bereiken op elk apparaat. Dit is niet automatisch zo. Daarom moet een website hiernaar ontworpen worden. Bij een zo’n site moet er goed worden gelet op de algemene indeling en de artikelen. Op deze manier bereikt u het meeste en wordt de gebruikservaring geoptimaliseerd. Uw website is daardoor voor de bezoeker bereikbaar op de tablet, de laptop of computer en de telefoon. Dat heeft een aantal voordelen. Zo wordt er meer bereik gecreëerd, ziet het er betrouwbaar uit, is er geen app nodig en waardeert Google dit.

 

Lees meer

3 Vragen waardoor je een betere website kan maken

De website is helemaal in orde, voldoende inhoud & content op de website aaanwezig, maar  off-page optimalisatie  en specifiek linkbuilding blijft vaak een iets moeilijker punt waar ik vaak vragen over krijg hoe dit exact aan te pakken.

 

Lees meer

Starten als Freelancer of ZZP-er

Misschien heeft  u er ook wel eens aan gedacht om te starten als ZZP-er of als freelancer. Vaak worden deze begrippen door elkaar gebruikt, en dan is het in feite niet meer duidelijk wat met de begrippen bedoeld wordt. Vooraleer we verdergaan, vinden we het belangrijk om de twee begrippen wat meer te verduidelijken. In dit artikel Je rechten als ZZP-er, VAR, en zaken zoals promotie / e-mail e.a.

 

Lees meer

Het laten maken van een goede website

Een eigen goedlopende  website is een droom voor vele mensen. Deze website biedt kansen, zorgt ervoor dat u of uw bedrijf bekend wordt en kan ook nog een inkomsten generen. Een website zelf maken kost veel tijd, vooral omdat u waarschijnlijk nieuw bent hierin. Dan kunt u gaan kijken naar een website laten ontwerpen. Hierin zit veel verschil. Niet alleen qua prijs, maar zeker ook qua kwaliteit. Daarom is het goed om hiervan op de hoogte te zijn. Een website kan erg heel goed uitzien, maar dat betekent niet dat deze ook goed technisch in elkaar zit.

 

Lees meer

Backlinks een concreet plan van aanpak voor maximaal resultaat

De website is helemaal in orde, voldoende inhoud & content op de website aaanwezig, maar  off-page optimalisatie  en specifiek linkbuilding blijft vaak een iets moeilijker punt waar ik vaak vragen over krijg hoe dit exact aan te pakken.

 

Lees meer

Facebook recensies nu in Google

Google heeft de weergave van recensies aangepast, vroeger was het zo dat Google enkel de recensies weergaf van Google+ en Google zelf. recensies van andere review websites zoals Booking.com Tripadvisor en diverse anderen werden niet weergegeven. Dit gaat nu veranderen.

 

Lees meer